Sdílej...

 

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ÚVOD

Pořadatel AIMTEC Open Race Ing. Pavel Šticha, IČ: 49781812, se sídlem Plzeň 4, Doubravka, Zábělská 1151/37, a Ing. Jiří Novotný, IČ: 73692697, se sídlem Plzeň 4, Lobzy, Na Dlouhých 787/59 (dále jen ,,pořadatel AOR“), zpracovává osobní údaje v souvislosti s organizováním Cyklomaratonu AIMTEC Open Race. Pořadatel AOR zpracovává osobní údaje v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ,,Zákon“) a s Všeobecným nařízením o ochraně údajů (Nařízení EU 2016/679, dále jen jako ,,Nařízení“). 

Pořadatel AOR je ve smyslu Zákona a Nařízení správcem Vašich osobních údajů, tj. shromažďuje, uchovává a využívá (i jinak zpracovává) Vaše osobní údaje v souvislosti s organizací Cyklomaratonu AIMTEC Open Race, tj. zejména za účelem přípravy startovní listiny, startovních čísel, za účelem zpracování výsledkové listiny, vyhlašování a předávání cen, pro statistické účely. V souladu s Nařízením byl společností jmenován pověřenec pro ochranu osobních údajů, který mimo jiné zajišťuje, aby veškeré zpracování osobních údajů prováděné Spolkem probíhalo v souladu s právními předpisy. Pověřence pro ochranu osobních údajů lze kontaktovat na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují na všechny osobní údaje shromážděné Pořadatelem AOR na základě plnění smluvního vztahu, právní povinnosti, oprávněného zájmu nebo uděleného souhlasu ke zpracování osobních údajů pro marketingové účely.

 

1. JAKÉ ZPRACOVÁVÁME OSOBNÍ ÚDAJE

 
ÚDAJE SUBJEKTŮ ÚDAJŮ ZPRACOVÁVÁME PRO: KDE ZPRACOVÁVÁME:
Jméno a příjmení Registrace do závodu, výsledky závodu

www.aimtecopenrace.cz

 

Adresa  

www.aimtecopenrace.cz

 

Pohlaví Volitelný údaj ve formulářích www.aimtecopenrace.cz
Datum narození   www.aimtecopenrace.cz
Jazyk Volitelný údaj ve formulářích www.aimtecopenrace.cz
Měna Volitelný údaj ve formulářích  
E-mail Identifikace uživatele, komunikace s uživatelem  
Kontaktní telefon Identifikace uživatele, komunikace s uživatelem  
Sportovní klub    
Číslo licence ČSC Identifikace uživatele  
Telefonní číslo v případě zranění Ochrana zdraví  
Registrační číslo Přiděleno každému závodníkovi ke snadnější identifikaci    
Obrazové a zvukové záznamy Reklamní a marketingové účely sdělovací prostředky, propagační materiály, internet, sociální sítě       

 

Pořadatel AOR je rovněž oprávněn shromažďovat, uchovávat a využívat určité informace prostřednictvím automatizovaných prostředků, např. statistické informace vyplývající z návštěvnosti internetových stránek, sociálních sítí.

 

2. PRO JAKÉ ÚČELY ZPRACOVÁVÁME VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE

Pořadatel AOR Vaše osobní údaje zpracovává pro tyto účely:

Plnění smluvního vztahu
Evidence účastníků v závodech
Evidence výsledků 
Zvýšení bezpečnosti poskytovaných služeb
Zlepšení kvality našich služeb a vývoj nových
Zobrazování pouze reklam na základě zájmu návštěvníka internetových stránek
Provádění analýz a měření
Zasílání informací o sportovních závodech a jiných obdobných akcích
Zasílání obchodních sdělení a pro marketingové účely
Zajištění ochrany zdraví a majetku
Účetní a daňové účely
Reklamní a marketingové účely
Plnění ostatních zákonných povinností

 

3. KDY MUSÍME MÍT KE ZPRACOVÁNÍ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ SOUHLAS

Ke zpracování Vašich osobních údajů pro marketingové účely musíme získat Váš souhlas.

 

4. SEZNAM ZPRACOVATELŮ

Pořadatel AOR je oprávněn poskytovat Vaše osobní údaje třetím subjektům, je-li to nezbytné za účelem organizace závodů. Jedná se o tyto kategorie příjemců:

Poskytovatel časomíry
Poskytovatele platebních bran
Spoluorganizátoři závodu
Hlavní organizátor závodu
Partneři závodu

 

5. DOBA UCHOVÁVÁNÍ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vaše osobní údaje zpracováváme a uchováváme po dobu nezbytně nutnou k zajištění všech práv a povinností plynoucí ze smlouvy, tj. minimálně po dobu zajištění realizace organizace Cyklomaratonu AIMTEC Open Race a dále po dobu, po kterou je Pořadatel AOR povinen jakožto správce uchovávat podle obecně závazných pravidel předpisů nebo na kterou jste nám ke zpracování udělili souhlas.
  

6. INFORMACE O PRÁVECH  SUBJEKTŮ ÚDAJŮ

Pokud zpracováváme Vaše osobní údaje, pak na základě Zákona a Nařízení máte tato práva:

1. právo vznést u Organizátora námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, a to prostřednictvím emailu odeslaného na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.,

2. právo přístupu k Vašim osobním údajům zpracovávaným Organizátorem, právo žádat jejich opravu či výmaz, popřípadě omezení zpracování, jakož i právo na přenositelnost údajů, pokud je to technicky možné,

3. právo požadovat od Organizátora informace o účelu zpracování osobních údajů, o kategorii dotčených osobních údajů, o příjemci nebo kategorii příjemců, kterým osobní údaje byly nebo budou zpřístupněny, o zdroji osobních údajů, pokud jsou získávány i z jiných zdrojů, než ode mne, např. z veřejných databází, informaci o způsobu zpracování, případně o profilování, a základní informace týkající se použitého postupu, významu a předpokládaných důsledků takového zpracování pro Vaší osobu,

4. pokud Vaše osobní údaje zpracováváme na základě Vašeho souhlasu, máte právo kdykoliv udělený souhlas odvolat,

5. právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud máte důvodné podezření, že došlo k újmě na Vašich právech či jinému porušení zákona při zpracování Vašich osobních údajů.

Pro realizaci výše uvedených práv využijte emailovou komunikaci Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo  e-mailem na pověřence pro ochranu osobních údajů Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..  Pořadatel je oprávněn ověřit v nezbytném rozsahu identitu žadatele.

Patroni

 Josef Bernard

 Roman ŽÁK


předseda představenstva AIMTEC a.s.

"Při výběru svých nejbližších spolupracovníků dávám přednost sportovcům. Jsem totiž přesvědčen, že mají touhu vyhrávat. "

 Josef BERNARD


hejtman Plzeňského kraje

„Hejtman Plzeňského kraje opakovaně uděluje
záštitu
sportovní akci AIMTEC Open Race
Cyklomaraton Plzeň - Radeč - Plzeň 2018.“

 Ondřej CINK


profesionální MTB cyklista, 3. místo na MS horských kol, účastník Tour de France 2017

"Kolo patří k mému životu už od mala, díky kolu jsem pochopil, že pokud máš životní cíl, musíš si za ním jít. cestou necestou. Někdy to bolí, ale pokud vydržíš, budeš zaslouženě odměněn. Podpora Cyklomaratonu Plzeň-Radeč-Plzeň je tak trochu mojí srdeční záležitostí, vždyť část okruhu vede po jedné z mých oblíbených tréninkových tras, které mne dovedly až do reprezentace a dnes až do profipelotonu."



 

 



SOBOTA 18.5.2019

Zahájení programu
V 8 hodin se pro tebe otevře kancelář závodu a bude oficiálně zahájen AIMTEC Open Race. Od této chvíle se můžeš přijít odprezentovat nebo přihlásit, pokud jsi to nestihl dopředu přes internet.
8:00
Registrace a prezentace: Cyklomaraton 40 a 68 km
K prezentaci si dones platný průkaz totožnosti, abychom mohli ověřit, že vydáváme startovní balíček do správných rukou. U prezentace najdeš na vyvěšeném seznamu své jméno a u něj přidělené startovní číslo - tohle číslo si zapamatuj a přistup k prezentaci.
8:00 - 10:30
Registrace a prezentace: Dětské závody
K prezentaci si dones platný průkaz totožnosti, abychom mohli ověřit, že vydáváme startovní balíček do správných rukou. U prezentace najdeš na vyvěšeném seznamu své jméno a u něj přidělené startovní číslo - tohle číslo si zapamatuj a přistup k prezentaci.
8:00 - 9:00
Registrace a prezentace: Fitness jízda
K prezentaci si dones platný průkaz totožnosti, abychom mohli ověřit, že vydáváme startovní balíček do správných rukou.
8:00 - 11:00
START DECATHLON RODINNÉHO VÝLETU
Rodinný výlet má nesoutěžní charakter a proto se na něj můžeš vydat kdykoli mezi 9:00 až 14:00. Přizpůsob si svůj start podle sebe nebo své rodiny. Rozhledna Chlum je otevřena od 10:00 do 16:00. Prezentace probíhá u stánku DECATHLON.
9:00 - 14:00
START DĚTSKÝCH ZÁVODŮ
Dětské závody budou postupně odstartovány dle vypsaných věkových kategorií.
9:30 - 10:30
Vyhlášení vítězů Dětských závodů a vylosování 5 cen dětské tomboly
V každé kategorii oceníme tři nejrychlejší závodníky. Ze všech účastníků pak vylosujeme 5 hodnotných cen dětské tomboly. Měj u sebe svoje startovní číslo, kterým se prokážeš v případě výhry.
10:45 - 11:00
START CYKLOMARATONU AIMTEC Open Race - 40 a 68 km
Start proběhne přímo v areálu U sv. Jiří v Plzni, poté se účastníci vydají na vrchol nedalekého Chlumu a poté se vydají vstříc 68 nebo 40 kilometrové trase. Cíl je na stejném místě jako start, tedy v areálu U sv. Jiří v Plzni. Start všech účastníků Cyklomaratonu je hromadný.
11:30
START FITNESS JÍZDY
K prezentaci si dones platný průkaz totožnosti, abychom mohli ověřit, že vydáváme startovní balíček do správných rukou.
12:00
THE FIXSEAZ - živé hudební vystoupení (IBY POP + WILLIAM VALERIÁN)
Jakub Xavier Baro (Iby Pop, Ibyšek, IBYaLONE) je zpěvák, kytarista, písničkář, perkusista, šperkař a výtvarník. Vystupuje s různými českými či zahraničními hudebními projekty, kapelami, interprety či divadelními nebo cirkusovými soubory. Společně s Annou Polívkovou založil hudebně-divadelní duo ANIBY NEŘEKLA, které úspěšně koncertuje v Česku i na Slovensku. Složil také hudbu k autorskému „klaunskému duu o přátelství“ Marty Issové a Anny Polívkové Krasavice Interkontinentální, které je dosud k vidění v holešovickém kulturním centru La Fabrika. S William Valeriánem (saxofon) založil kapelu The Fixseaz.
14:00 - 15:45
Vyhlášení vítězů AIMTEC Open Race a vylosování 5 cen hlavní tomboly
V každé kategorii oceníme tři nejrychlejší závodníky. Ze všech účastníků pak vylosujeme 5 hodnotných cen tomboly. Měj u sebe svoje startovní číslo, kterým se prokážeš v případě výhry.
15:45-16:15

PŘIHLÁŠKA - STARTOVNÉ

AIMTEC Open Race je akce zaměřená na všechny věkové i výkonností skupiny. Je jedno, jestli jezdíš na kole teprve měsíc nebo dlouhé roky. Můžeš se s námi vlastně jenom projít. Určitě si najdeš svoji kategorii. A nemusíš ani závodit. Vždyť nejdůležitější je radost z pohybu s rodinou nebo kamarády. Tak vezmi kolo, kámoše a přijeď i ty. 

Jestli se nestihneš přihlásit do 12.6.2018, nepropadej panice, přihlásit se můžeš v den závodu přímo na místě startu AIMTEC Open Race. 

     

       

Sponzoři